Bøger / skønlitteratur / roman

Den nye jarl


Beskrivelse


Da Devon Ravenel pludseligt arver titlen som jarl og det medfølgende gods, står han overfor den unge enke, der viser sig at være helt uimodståelig - og naturligvis ikke vil vide af ham og hans arrogante natur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 13. feb. 2018

Da Devon Ravenel pludseligt arver titlen som jarl og det medfølgende gods, står han overfor den unge enke, der viser sig at være helt uimodståelig. Lisa Kleypas er tilbage med en ny skøn roman om kærlighed og lidenskab i 1800-tallets England. For fans af genren.

Devon Ravenel arver sin fætters misvedligeholdte gældstyngede gods og titlen som jarl, samt ansvaret for fætterens unge enke og tre søstre - forpligtelser, han absolut kunne have været foruden. Enken Kathleen, Lady Trenear, viser sig at være et smukt og viljestærkt væsen, der kan matche hans eget vid, og snart må den evige skørtejæger indse, han er forelsket. Kathleen derimod er langt fra imponeret - i hvert fald indtil hun lærer ham bedre at kende og ser en anden side af Ravenel-slægten. 1. bd. i ny romantisk trilogi "Ravenel-serien".

Flot historisk kærlighedsroman med et pirrende men blidt erotisk underplot. Historien er ligetil og uden de helt store overraskelser, men underholdningsværdien er i top og skrivestilen lige i øjet. Vi får med ganske få undtagelser historien skiftevist gennem Devons og Kathleens øjne, og det er svært ikke at falde for de to og den kemi, der blusser mellem dem.

Den historiske del kan minde om Belgravia med adelens mange regler og korrekte måder at gebærde sig på og problemerne med godset. Ser man på erotikken er resten af Kleypas' bøger oplagte med den samme blide tone, fremfor SM-miljøet der har domineret siden Fifty Shades.