Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den onde heks


Beskrivelse


Den gamle dame ved bækken har en sort kat, hun har også en krystal og visne planter hængende i vinduet. Idas bror siger, det er, fordi hun er en heks. Børnene er bange for hende. Er hun virkelig en heks?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 23. feb. 2018

Fire små bøger om Ida, Rune og Maja, der løser små mysterier i hverdagen. Er den gamle dame en rigtig heks? Hvem stjæler cola fra Gamle Madsen? Hvad sker der med killingerne på Store Antons gård? Og hvem er manden i pedellens kælder? Fra 8 år.

"Skumle spor" er en ny serie fra Forlaget Elysion. I hver bog følger vi børnene Maja, Ida og Rune, som hver gang har fundet et lille hverdagsmysterium, som de forsøger at løse. Bøgerne udgives i hardback-cover. Der er mange farvede illustrationer, men også sider med tekst alene. Teksten er sat i korte sætninger, der passer til en linje. Bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Fire små klassiske mysteriefortællinger for dem, der har knækket læsekoden. De små læsere vil sagtens kunne genkende ting fra sig selv. Sætningerne er bygget meget ens, og teksten bliver derfor meget overskuelig og nem at læse.

Hvis man kan lide mysterie- og detektivbøger kan man læse serien om detektiven Filip M. Lund fx Kaos i Karlos kiosk.