Bøger / faglitteratur

Den perfekte storm


Beskrivelse


Indeholder tre strategier: En forretningsstrategi for sociale medier, en kommunikationsstrategi og "en organisationsstrategi, som forbereder din organisation på den perfekte storms hærgen".

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2012

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 19. jan. 2012

Målgruppen er virksomhedsledere og marketing-folk. Kan oplagt bruges til en handelsskoleopgave om brugen af sociale medier.

Peter Svarre har egen konsulentvirksomhed, hvor han rådgiver om brugen af digitale og sociale medier. Han har stor praktisk erfaring og har fx arbejdet med strategier for sociale medier for Carlsberg og Novo Nordisk. Med ord lånt fra meteorologien skal "den perfekte storm" i bogen forstås som den aktuelle udfordring fra de voksende sociale medier: "en storm, der blæser med en sådan styrke i forretningsverdenen, at kun de bedste kaptajner formår at komme helskindet ud på den anden side af stormens vinde". I bogen er ikke nogle nemme svar, men ballast til udvikling af 3 vigtige strategier: En forretningsstrategi for sociale medier, en kommunikationsstrategi og "en organisationsstrategi, som forbereder din organisation på den perfekt storms hærgen". Man kan naturligvis kommentere bogens indhold på sociale medier som Twitter og www.denperfektestorm.dk, hvor man finder strategimodellen for at klare sig igennem de sociale mediers aktuelle stormende hærgen i digital udgave. Mange cases i bogen.

Andre sammenlignelige bøger om nogenlunde de samme emner er fx Lyt til elefanterne : digital kommunikation i praksis og Return on involvement : hvordan du bruger sociale web til at skabe Business Unusual.

Relativt lettilgængelig praktisk orienteret guide med en fornuftig målgruppe på større biblioteker.


Politiken

d. 24. mar. 2012

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 24. mar. 2012


Arbejdsmiljø

Årg. 29 nr. 5 (2013)

af

af

Niels Erik Karkov

Årg. 29 nr. 5 (2013)