Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den pige jeg var


Beskrivelse


18-årige Paige er kold og hjerteløs. Hun dater kun fyre, der kan fremme hendes sociale status. Da hun satser hele sit omdømme på at hjælpe sin tvillingesøster og møder den 4 år ældre Houston, må hun ændre sit syn på sig selv. 3. del af den sexede serie "McConnell", for især unge kvinder.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 15. okt. 2020

18-årige Paige er kold og hjerteløs. Hun dater kun fyre, der kan fremme hendes sociale status. Da hun satser hele sit omdømme på at hjælpe sin tvillingesøster og møder den 4 år ældre Houston, må hun ændre sit syn på sig selv. Sidste del af den sexede trilogi "McConnell", for især unge kvinder.

Paige har altid været egoistisk og villig til at gøre hvad som helst for at sikre sin popularitet. Men da hun lægger sig ud med Chandra, der er leder af Delta House på deres college, bliver Paige udstødt. Der bliver endda lagt en sex-video ud på nettet for at miskreditere hende. Men selvom hun aldrig ville indrømme det over for nogen, vil hun faktisk gøre hvad som helst for at tage hævn over dem, som vil skade hendes søster, Cass. Paige ser egentlig ned på den 4 år ældre Houston, som sætter alle andre før sig selv og som knokler i det lokale supermarked ved siden af sine studier. Det viser sig, at han har en helt særlig grund til at ville tjene penge til sin familie.

Amerikanske Ginger Scott mestrer den sexede, collegeroman og får også lagt nogle mere alvorlige temaer ind i de underholdende bøger. Dette afsluttende bind kan læses uafhængigt af de andre bøger i "McConnell", men har ikke en nær så charmerende hovedperson som de foregående bind. Forfatteren planlægger en spin-off roman med Houstons gode ven, Casey.

Kast dig også over Jennifer L. Armentrouts fantastiske college-romaner, fx Vent på mig.


litteratursiden.dk

d. 30. nov. 2020

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 30. nov. 2020

Paige og Houston er diametrale modsætninger, og gnisterne fyger i den veloplagte afslutning på McConnell-trilogien, der byder på kærlighed, sex, humor og dybere dilemmaer. I denne tredje og indtil vi...