Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den rosa lagune


Beskrivelse


Raul bliver udvalgt af kongen til at dykke efter en af de magiske perler i den rosa lagune. Hidtil har flere forsøgt, men ingen er vendt tilbage med livet i behold. Vil Raul mon klare det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 22. feb. 2018

Raul bliver udvalgt af kongen til at dykke efter en af de magiske perler i Den Rosa Lagune. Hidtil har flere forsøgt, men ingen er komme tilbage med livet i behold. Vil Raul mon klare det? For 8-10-årige.

Raul lever af at fiske perler, og da han får chancen for at dykke ned og lede efter en af de magiske perler, kan han ikke sige nej. Hans søster dykkede ned året før, men hun kom aldrig tilbage. Raul er betænkelig, men ikke bange, da han modigt dykker ned. Han finder Den Rosa Lagune. Alt er helt lyserødt og smukt, og det skal vise sig at være en lagune, der byder på meget mere end perler.

En helt igennem fantastisk god fortælling, som er spændende fra start til slut. Den er godt fortalt i et let sprog med korte sætninger. Illustrationerne er meget flotte, og der måtte gerne være flere.

Havfruen Nerine - den store søslange handler ligeledes om kampe mod sø-uhyrer på havets bund. "Havfruen Nerine" er en serie.