Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den sejeste suppekur


Beskrivelse


50 opskrifter med indkøbslister og dagsplaner for suppekure på på 3, 7 eller 14 dage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 20. okt. 2016

Efterår og suppe hænger uløseligt sammen, men kan man krydre det med slankekur?? Se hvordan DET hænger sammen og få 50 opskrifter med i købet. For dig der savner en god kur, både til udrensning og vægttab, samt dig der mangler noget inspiration.

Suppe er det nye sort, skriver de to forfattere Martin og Zennie om denne kombinerede kogebog, slankekur og udrensnings-guide. Bogen beskriver tre typer suppekure - 3 dags, 7 dags og 14 dags - eller vejen til en suppedag, eller to om ugen. Bogen indledes med en række tips, gode råd og vejledninger hvorefter kurene beskrives med indkøbslister og et dagsprogram. Udgivet i softbackkvalitet.

Jeg er meget glad for suppe så den kombination denne bog præsenterer rammer lige i skabet, og jeg tænker der er andre der har det ligesom jeg. Bogens 50 opskrifter præsenterer sig godt, og teksten er klar i mælet og efterlader ingen forvirring eller ubesvarede spørgsmål. Jeg er da blevet nysgerrig og har fundet inspiration til en række spændende og nærende supper der luner her i efterårskulden.

For yderligere suppe/slankeinspiration se fx: Sunde supperSouping eller SoupingFor yderligere suppe/slankeinspiration se fx: Sunde supper eller .