Bøger / skønlitteratur / noveller

Den sidste passager


Beskrivelse


Kriminoveller. En ung kvinde er den sidste passager i bussen og kører mod den endestation, hvor en del yngre kvinder er blevet dræbt. Hendes historie er én blandt flere, du ikke kan regne slutningen ud på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2016

af

af

Camilla Sejerøe

d. 27. okt. 2016

Her kan du få en lille uhyggelig historie inden sengetid. Meget velegnet til oplæsning og i andre tilfælde, hvor korte historier er bedst. Krimilæsere, der ikke er til de indviklede ting, kan læse med her.

18 korte kriminoveller, der handler om helt almindelige mennesker, der på en eller anden måde involveres i noget kriminelt. Niels Martinov har skrevet krimier i flere år og har en pæn produktion bag sig. Titlen refererer til den første novelle, der handler om en ung kvinde, der er den sidste passager på en rute, hvor der er sket flere mord ved endestationen. Heldigvis viser det sig, at hun kan tage vare på sig selv. En del af novellerne har stærke og/eller manipulerende kvinder i hovedrollerne. På forsiden en ung kvinde, der ser sig ængsteligt tilbage.

En fin samling historier, der er spændende nok til at holde én vågen, men ikke mere end man godt kan sove, når man lægger bogen.

Tidligere i 2016 er udkommet Kriminoveller og andre historier til gys og hygge, der er i samme genre.