Bøger / faglitteratur / erindringer

Den skjulte sandhed


Beskrivelse


Duncan Fairhursts (f. 1970) beretning om en barndom præget af faderens seksuelle misbrug, sin efterfølgende flugt ind i en verden af druk og narko og beslutningen om mange år senere at anmelde faderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Bent Birk Kristensen

2008

Misbrug af børn og pædofili har meget medieopmærksomhed, og bøger i serien Virkelighedens verden er generelt både godt eksponeret i bibliotekerne og meget læste.

Fra han var 4 år til teenagealderen blev Duncan Fairhurst misbrugt seksuelt af sin far. Efterfølgende kom han ud i et alkohol- og narkomisbrug, som først stoppede efter venners hjælp, hjælpeorganisationen Phoenix Survivors og en egen stærk vilje. Han anmeldte efterfølgende sin far til politiet, som blev idømt mere end 10 års fængsel for overgreb også mod andre børn. I bogen fortæller han nøgternt og ligefremt sin historie, som i al sin gru desværre bare er endnu et eksempel på, hvor barsk virkelighedens verden er.

Bogen udkommer i serien Virkelighedens verden, og den er på linje med seriens barske fortællinger med underholdning og adspredelse som primært formål.

En letlæst selvbiografisk beretning om en fars seksuelle overgreb på sin søn igennem mere end 10 år.