Bøger / skønlitteratur / roman

Den søde tilgivelse


Beskrivelse


Den succesfulde tv-vært Hannah skal lave et program om tilgivelse. Inden hun får set sig om, fortæller hun sin egen historie om sit problemfyldte forhold til sin mor. Snart er der vendt op og ned på Hannahs tilværelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2017

af

af

Stine Grabas

d. 24. maj 2017

Hannah er populær talkshowvært og alt er godt. Lige indtil Knowles, Hannahs tidligere plageånd fra skolen, skal deltage i et program om tilgivelse. Et romantisk drama for de fleste kvindelige læsere som holder af genren chick lit.

Den 34-årige succesfulde tv-vært Hannah Farr skal lave et program om tilgivelse. År forinden har hun fået tilsendt to tilgivelsessten af sin tidligere plageånd Fiona Knowles. Meningen er, at man skal sende den ene tilbage, når tilgivelsen er givet. Selv om Hannah helst vil holde sine hemmeligheder for sig selv, står hun pludselig og fortæller om sit komplicerede forhold til sin mor. Hannahs kæreste, borgmesteren Michael, er ikke glad for de skår, det giver i glansen. Samtidig møder hun den charmerende RJ og snart er der vendt op og ned på Hannahs tilværelse. Spielman har tidligere udgivet I morgen kommer en ny himmel.

Underholdende og velskrevet chick lit roman, hvor store følelser er på spil. Den handler om betydningen af ens handlinger og hvordan de påvirker andre mennesker. Sandhed, løgn og kærlighed udgør emnerne i denne romantiske fortælling.

Der er ikke så meget humor i bogen, ellers kan forfatteren sammenlignes med Jennifer Weiner eller Jane Fallon.