Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den sorte ridder og sølvuglerne


Beskrivelse


Tvillingerne Alma og Sofus skal holde sommerferie på et gammelt slot. Men slottet gemmer på en gammel hemmelighed om to drenge, der også var tvillinger. Fodspor, bloddråber og to ugler sætter en uhyggelig fortælling i gang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 6. juni 2017

Tvillingerne Alma og Sofus skal holde sommerferie på et gammelt slot. Slottet gemmer på en gammel hemmelighed om to drenge, der også var tvillinger. Fodspor, bloddråber og to ugler sætter en uhyggelig fortælling i gang. Fra 8 år.

En yogadyrkende mor og en far, der ordner og laver mad, kommer med deres tvillinger til et gammelt slot for at holde sommerferie. Tvillingerne opdager med det sammen, at der er noget galt med slottet. Der er centimetertykt støv på gulvet, spindelvæv og edderkopper i hundredvis og en lang gang med mange meget triste portrætter. Forældrene ser ingenting. Da alle er faldet i søvn, og børnene vågner, sker der pludseligt noget. "Den sorte ridder og sølvuglerne" er en gyser i serien "Dingo. Mini-roman".

Kan man lide gys, så er "Den sorte ridder" en rigtig god bog. Ikke nok med at man får gys, man bliver også klog på, hvad misundelse kan føre til. Serien henvender sig i følge forlagets beskrivelse på bagsiden af bogen fortrinsvis til piger, men denne titel er lige så meget en drengebog som en pigebog.

I samme serie findes andre spændende bøger fx Sejltur med dødenTre grusomme gys. Tre grusomme gys er også en spændende bog med tre kortere gyserfortællingerI samme serie findes andre spændende bøger fx Sejltur med døden. er også en spændende bog med tre kortere gyserfortællinger.