Bøger / faglitteratur / erindringer

Den spirituelle CEO : Thürmer i 3D


Beskrivelse


Erick Thürmer (f. 1977) leder et familiefirma, der producerer værktøj. Han fortæller om virksomhedens udvikling, sit eget liv og sin rolle som direktør. Han er båret af et spirituelt mindset og reflekterer over god personale- og virksomhedsledelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2019

af

af

Jytte Bræmer

d. 16. aug. 2019

En personlig og selvbiografisk fortælling om en erhvervsleders vej til det sted i lederkarrieren, han er på nu - hans reflektioner over god virksomheds- og personaleledelse og betragtninger på måden at udvikle virksomheder og samfund på. For erhvervsledere.

Forfatteren er leder af et gammelt familiefirma, der producerer værktøj. Han beretter om virksomhedens udvikling og hans egen vej til direktørstolen. Han er båret af et spirituelt mindset, og han præsenterer nogle af sine grundforestillinger om, hvordan virksomheder og vores fælles økonomiske fundament skal udvikle sig. Han beskriver det som såre simpelt: at lytte til hjertets fornuft. Det er basalt at kende sit "Why" som virksomhed, og han ser en stor fare i den stigende grådighed og voksende økonomiske ulighed i verden. Han betragter det fundamentale i ens liv som forudbestemt, men vi kan selv "sætte kød på skelettet". Selv benytter han en form for spirituel coach. Firmaet er i fuld gang med at udvikle lokal fremstilling af værktøj via 3D-print.

Det er et mix af en selvbiografi, en virksomhedshistorie, personlige betragtninger på verden, virksomhedsledelse, fællesskab, det gode liv, innovation og personligt filosofisk tankegods. Den placerer sig mellem flere stole, og det er formodentlig mest virksomhedsledere, der efterspørger lidt ny inspiration, der vil tage bogen til sig.

Minder mest om Professionel passion, der også omhandler passion og spiritualitet i virksomhedsledelse.


Jyllands-posten

d. 14. sep. 2019

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 14. sep. 2019


Berlingske tidende

d. 30. aug. 2019

af

af

Rune Selsing (f. 1982)

d. 30. aug. 2019