Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den store antiinflammatoriske kostguide


Beskrivelse


Kogebog om antiinflammatorisk kost med både teori og opskrifter; samt information om en række antiinflammatoriske råvarer og om hvordan man får en antiinflammatorisk livsstil. Med 28-dages kostplan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 11. nov. 2015

Drejebog til en antiinflammatorisk livsstil inkl. en 28 dages kostplan. For dem der ønsker at leve antiinflammatorisk.

Der startes med afsnit om hvordan man stopper inflammationen i sin krop. Derefter følger et afsnit om hvilke ting, der er gode for kroppen: omega-3, antioxidanter, fuldkorn m.m. Så følger et afsnit om hvad man skal vælge fra i den antiinflammatoriske kost. Derefter fortælles om den antiinflammatoriske kostpyramide samt hvordan man kommer fra teori til praksis. Afslutningsvis kommer alle opskrifterne; morgenmad og mellemmåltider efterfulgt af en 28-dages kostplan, hvor opskrifterne til frokost og aftensmad er.

En flot og gennemført bog om den antiinflammatoriske livsstil. Bogen forklarer teorien på en forståelig måde og opskrifterne er nemme og overskuelige og præsenteret flot med billeder.

Forfatterne har tidligere i år udgivet Antiinflammatorisk kost, der også indeholder opskrifter, samt teori. Nærværende bog er dog mere omfattende og indeholder således også en 28-dages kostplan.