Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den store badedag


Beskrivelse


Det er nat, men Flora og Søren Pind kan ikke sove. De kan høre et højt hyl, og de står op og går på jagt efter lyden i haven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2016

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 16. juni 2016

Ny serie om Flora og hendes have. Floras bedste venner er Søren Pind og blomsten Lille Bent. I den første bog finder Flora blomsten i en hule langt inde i sin have. Hun giver den navnet "Lille Bent," I bind to vil Søren Pind til stranden, men han glemmer at tage solcreme på. Det kommer han til at fortryde. For 7-9-årige.

I den første bog lyder der et højt hyl fra haven. Flora og Søren Pind kan derfor ikke falde i søvn, så de går på jagt i haven for at finde frem til lyden. Inde i en hule finder de en lille plante, der har tandpine. Flora kalder den for "Lille Bent" og tager ham med til tandlægen. Lille Bent har et hul, men hvor mange mon Søren Pind har? I den anden bog vil Søren Pind bade, for det er meget varmt. Ved stranden bader og leger Flora og Søren Pind hele dagen. De spiser også is og skyder med vandpistoler, men Søren Pind har helt glemt at få solcreme på.

To rigtig gode bøger med en dejlig sommerstemning. Tegningerne er sjove og flotte, og de passer rigtig godt til teksten. Det virker rigtig godt, at træer og blomster er levende.

Sommer på Månevej handler om Otto og Lea, der spiser og sælger is om sommeren.