Bøger / faglitteratur / rejseførere

Den store bog om Danmark


Beskrivelse


Guidebog med inspiration til ture til seværdigheder i hele Danmark med historier om Danmarks natur, kultur og historie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 27. sep. 2018

750 oplevelser fra Skagen til Gedser - for alle der der mangler inspiration til ture rundt i Danmark.

"Den store bog om Danmark" er en guidebog med inspiration til ture ud i det danske land; både på gåben og cykel. Den fører læseren fra Skagen til Gedser, med tilhørende historier om Danmarks natur, kultur og historie, samt forslag til aktiviteter for børnefamilier. I bogen er der nævnt næsten 750 lokaliteter fordelt ud over hele Danmark. Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, som har arbejdet med dansk turisme i mange år og som blandt andet står bag den kendte Margueritrute.

Anbefalelsesværdig og omfattende guidebog, med masser af ideer og inspiration til udflugter, rigtig mange spændende steder i Danmark; både kultur- og naturseværdigheder er repræsenteret. Seværdighederne er smart er inddelt efter landsdele, så det er nemt at danne sig et overblik over hvad der er muligt at nå på sin tur. Yderst tilgængelig bog med flotte store farvefotos og gode beskrivelser. Dog lidt stor at have med sig i rygsækken, så man gør klogt i at planlægge turen hjemmefra.

I samme genre findes fx MargueritrutenOplev DanmarkDanmark og Oplev Danmark af samme forfatter. Derudover er Danmark absolut et kik værdI samme genre findes fx Margueritruten og af samme forfatter. Derudover er Danmark absolut et kik værdI samme genre findes fx Margueritruten og Oplev af samme forfatter. Derudover er absolut et kik værd.