Bøger / faglitteratur

Den store bog om planteformering


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 8. juli 2016

Genoptryk af grundig bog om formering af planter, som alle haveejere kan blive inspireret af.

De fleste af havens planter kan formeres, hvis man kender de rette teknikker og metoder. I denne bog gennemgås teknikkerne i tekst og billeder: Stiklinger, frø, deling, podning og aflæggere. 1.500 planter bliver omtalt, fordelt på træer, buske, klatrende planter, flerårige planter, et- og toårige planter, kaktus, sukkulenter, løg- og knoldplanter, grønsager og krydderurter. Med Register.

Omfattende og grundig bog, som på overskuelig vis både går i bredden og i dybden, og såvel den erfarne haveejer og nybegynderen kan have glæde af den. Teksten er letforståelig og de mange illustrationer velvalgte og instruktive.

Stort set uændret optryk af Politikens bog om planteformeringHaveselskabets bog om planteformering fra 2000. Sidetallet er det samme, og der er marginale ændringer i typografi og overskrifter. Terminologien er angiveligt opdateret og ensrettet. Alle større havebøger har afsnit om planteformering, og desuden har vi den udmærkede Haveselskabets bog om planteformering, som omfatter 500 planter mod nærværendes titels 1.500Stort set uændret optryk af Politikens bog om planteformering fra 2000. Sidetallet er det samme, og der er marginale ændringer i typografi og overskrifter. Terminologien er angiveligt opdateret og ensrettet. Alle større havebøger har afsnit om planteformering, og desuden har vi den udmærkede , som omfatter 500 planter mod nærværendes titels 1.500.