Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Den store eventyrbog


Beskrivelse


Eventyrsamling, der indeholder 23 af de bedst kendte, klassiske eventyrfortællinger af forskellige forfattere. Lige fra Tornerose og Askepot, over Den lille Rødhætte og Hans og Grete, til Kejserens nye klæder og Den grimme ælling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 10. maj 2016

En samling af nogle af de bedste klassiske eventyr, velegnet til højtlæsning for 5-12 årige og kan også selvlæses af de store børn.

Denne eventyrsamling indeholder 23 af de mest kendte, klassiske eventyrfortællinger af forskellige forfattere. Lige fra Tornerose og Askepot, over Den lille Rødhætte og Hans og Grete, til Kejserens nye klæder og Den grimme ælling. Den er gennemillustreret.

En udmærket samling af eventyr, der kommer vidt omkring i de forskellige klassiske forfatterskaber, fra Grimm til H.C. Andersen og indeholder mange velkendte og elskede fortællinger. Illustrationerne er lidt ferske og vil ikke vække hverken anstød eller undren. De klassiske eventyr er gode, men bogen er ikke udpræget opsigtsvækkende.

Der findes mange samlinger af eventyr, også mange der er væsentlig smukkere og mere pirrende end denne. Fx Eventyrbogen eller de mange udgaver af diverse forfatteres samlede eventyr.