Bøger / faglitteratur

Den store Far, mor & børn : håndbog i godt familieliv


Beskrivelse


Familievejleder giver gode råd om det 2-6 årige barn og dets opdragelse og kommer bl.a. ind på så forskellige emner som småkager og skilsmisse, baderegler og bedstemødre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2010

af

af

Katja Larsen

d. 6. maj 2010

En bog til småbørnsforældre, hvor mange læsere muligvis kender forfatteren fra TV2.

Lola Jensen er familievejleder på TV2 og har her skrevet en bog, der følger barnet fra graviditeten til skolealderen. Forfatteren kommer omkring emner som amning, tandbørstning, søskendeforhold og vuggestue. Bogen er inddelt i 3 hovedafsnit. De to første er inddelt efter alder. Det sidste afsnit handler om børns kompetencer. Der gives eksempler fra det virkelig live samt helt konkrete råd. Sprog og lækkert layout gør, at de fleste forældre vil kunne være med.

Budskabet i Den store far, mor & børn minder meget om det i Jesper Juuls Samtaler med forældre : hverdagsliv i familien fra 2009. Mærk efter hvad der er rigtigt for netop dit barn og så skal du nok blive en god forælder.

En rigtig fin bog til småbørnsforældre. Der er gode råd og fifs og ikke mindst tillid til, at læseren trods alt har evnen til at være en god forælder inderst inde.