Bøger / faglitteratur / idebøger

Den store gør det selv-bog om jul : nye kreative ideer til din egen hjemmelavede jul


Beskrivelse


Ideer til utraditionelle kranse til døren, sjov spiselig pynt, personlig indpakning af gaver og masser af al den pynt, man selv kan lave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 3. nov. 2015

Når julen nærmer sig kaster vi os ud i at pynte op og gøre julen hyggelig. I denne bog er der masser af inspiration at hente til de mange gør-det-selv projekter, og bogen dækker mange af julens aspekter. For alle der gerne vil sætte deres eget præg på julen.

Bogen indeholder en lang række diy (eller gør det selv) projekter, som hver især kan bidrage til julepyntningen og julehyggen. Her laves kort, ophæng, dekorationer, bordpynt, genbrugspynt, spiseligt pynt og gaveindpakning. Alt er lavet af naturmaterialer eller simple ting som papir eller genbrugsmaterialer. Det er fx rudolfdyr, der er plastikdyr fra børneværelset malet hvide og pyntet med gevirer og røde næser eller stjerner foldet af nodepapir. Hvert projekt fylder et eller to opslag med instruktioner ledsaget af store fotos af det færdige resultat - enkelte har også fotoinstruktioner. Stilen er nordisk, og der er brugt mange naturmaterialer og genbrug. Forfatteren er stylist og designer, og hun har tidligere arbejdet indenfor modebranchen.

En bog med inspiration til mange timers julehygge med både traditionel julepynt og noget med et mere moderne udtryk.

De kreative julebøger er oftest mere afgrænsede i deres emner, såsom Claus Dalbys julKastaniegaardens julebog, 2014, men der er også andre, der favner bredere såsom Theresa Maria Jessings Kastaniegaardens julebog, 2014, som også indeholder personlige anekdoterDe kreative julebøger er oftest mere afgrænsede i deres emner, såsom Claus Dalbys jul, 2014, men der er også andre, der favner bredere såsom Theresa Maria Jessings , 2014, som også indeholder personlige anekdoter.