Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Den store iskrystalbog : 41 mønstre til perleplader


Beskrivelse


41 opskrifter på julepynt lavet af perler på perleplader. Motiverne er iskrystaller i forskellige størrelser og sværhedsgrader, så både store og små kan være med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 31. juli 2018

"Den store iskrystalbog" og "Det yndigste nisselandskab" er to nye perlepladebøger med julemotiver. Fra 5 år og op. Til kreative børn og familier.

Den ene bog er fuld af opskrifter på iskrystaller -41 slags. De foreslås lavet i hvid, men kan også laves i andre farver, fx sort eller guld foreslår forfatteren. Der er et mønster på hver side. De laves alle på samme pladestørrelse. Nogle er med den variant, at man kan sy en perle ind i midten til sidst. Den anden bog er med forskellige mønstre, der tilsammen kan bruges til at lave et nisselandskab. Nogle af opskrifterne er med fødder, så de kan stå opret. Anvisninger gives til, hvis man vil lave dem til fx ophæng og således skal bruge dem uden fødder.

Der er mange timers leg både i at lave figurerne og bagefter indrette et nisselandskab. Det er populært at lave perleplader og disse motiver er meget appellerende og klassiske i deres udtryk.

Jul med perlepladerFine & farverige perleplader - til jul og Fine & farverige perleplader - til jul har også julen som tema. På e-reolen findes Mikkeline Bangs "Den store iskrystalbog" også, men med undertitlen 60 mønstre til perleplader, så de er ikke helt identiskeJul med perleplader og har også julen som tema. På e-reolen findes Mikkeline Bangs "Den store iskrystalbog" også, men med undertitlen 60 mønstre til perleplader, så de er ikke helt identiske.