Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den store kamp


Beskrivelse


Fantasy. Troldmandslærlingen Kvanulf sidder fanget i Skyggelandet, mens hans folk kæmper for frihed hjemme i Skovlandet. Prinsesse Gurka Maja forsøger at befri ham for at få ham med hjem til det endelige opgør med Skyggelandets hær. Vil det lykkes for dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. apr. 2015

Fantasy-trilogi om Kvanulf, som udvælges til troldmandslærling og skal være med til at kæmpe for landets frihed mod den onde grev Fagret fra Skyggelandet. Bøgerne kan læses af fantasy-begejstrede piger og drenge mellem 8 og 11 år.

Gennem tre bøger fortælles, hvordan bondesønnen Kvanulf fra Skovlandet udvælges og oplæres til troldmand for at kunne deltage i den endelige kamp for Skovlandets frihed. Bøgerne har lix 18-20.

Det er tre spændende og handlingsmættede bøger fyldt med magi og kampe mellem det gode og det onde, som fantasy begejstrede børn vil være vilde med. Bøgerne er lette at læse.

Letlæste fantasy-serier er et stort hit blandt børn. Der findes derfor også mange af den slags serier, som eksempelvis serierne "Drageherren" og "Krigerprinsessen", der nærmest har klassikerstatus indenfor genren.