Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Den store quiz om den store verden : 1000 spørgsmål for hele familien


Beskrivelse


Omfattende og sjov quizbog til store børn og familier, med mange forskellige kategorier og timers underholdning. For ca. 9-16 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2023

af

af

Julie Arndrup

d. 3. feb. 2023

Omfattende og sjov quizbog til store børn og familier, med mange forskellige kategorier og timers underholdning. For ca. 9-16 år.

En omfangsrig quizbog på 228 sider med mange forskellige kategorier som fx historie, mad, kultur, sport, dyr, rekorder, kloden og sprog. Indenfor hver kategori er der 10 underkategorier med hver 10 spørgsmål. Hvert spørgsmål har tre svarmuligheder, og det rigtige svar findes på næste side. Mange af spørgsmålene tager udgangspunkt i børn og unges viden og hverdag, så der vil også være noget, der er svært for de voksne, mens andet er sværere for børn.

Virkelig underholdende og bred quizbog med noget for alle. Meget nemmere for børn end fx Trivial Pursuit, fordi spørgsmålene er mere nutidige og handler om emner, de kender. Det vil også være sjovt at være klogere end sine forældre, der garanteret ikke kan svare på, hvilken form vombattens lort har. En sjov familieaktivitet til hverdag og fest.

Mange quizbøger i samlingen er ved at være lidt bedagede, men de er stadig populære. Af nyere kan sammenlignes med fx Er det fake eller fakta?Sebastians store quiz om dyr 2 eller Sebastians store quiz om dyr 2, der dog kun er om dyrMange quizbøger i samlingen er ved at være lidt bedagede, men de er stadig populære. Af nyere kan sammenlignes med fx Er det fake eller fakta? eller , der dog kun er om dyr.