Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Den store quiz om landsholdet : 1000 spørgsmål til hele familien


Beskrivelse


Hvad er Jonas Winds mellemnavn? Hvem var Danmarks anfører under EM i 1996 og hvilket kælenavn fik det danske landshold under Sepp Piontek? Quizbog til fodboldglade familier og følgere af det danske landshold, fra 8 år og op.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2023

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 10. feb. 2023

Hvad er Jonas Winds mellemnavn? Hvem var Danmarks anfører under EM i 1996 og hvilket kælenavn fik det danske landshold under Sepp Piontek? Quizbog til fodboldglade familier og følgere af det danske landshold, fra 8 år og op.

Bogen byder på i alt 1000 spørgsmål om det danske herrefodboldlandshold før og nu. Under hver af de 10 overordnede emner, som "de nye stjerner" og "slutrunder", findes 10 forskellige quizzer, hver med 10 spørgsmål. Alle spørgsmål har tre svarmuligheder, og de rigtige svar findes ved at bladre om på den efterfølgende side. Forlaget Carlsen har udgivet flere quizbøger, fx Den store quiz om lille Danmark, der har et lignende layout og bruges på samme måde. Bogen er illustreret med farvefotos.

Med denne quizbog er underholdningen sikret, hvad enten du har brug for et sjovt indslag til fodboldklubbens sommerfest, til tidsfordriv på bilferien eller en venskabelig dyst mod far eller kammeraterne. Bogen er flot, indbydende og nem at finde rundt i. Her er noget for alle, uanset alder og niveau, dog er det en forudsætning, at dansk fodbold er en fællesinteresse blandt kombattanterne!.

Der findes flere fodboldtematiserede quizbøger, fx Fodbold-quizDen store fodboldquizDanmarks største landskampeVM 2022 og Den store fodboldquiz. Inden du skal dyste, kan du med fordel læse op på din fodboldhistorie i Danmarks største landskampe og VM 2022 Sidstnævnte indeholder også en lille fodboldquizDer findes flere fodboldtematiserede quizbøger, fx Fodbold-quiz og . Inden du skal dyste, kan du med fordel læse op på din fodboldhistorie i Danmarks største landskampe og VM 2022 Sidstnævnte indeholder også en lille fodboldquizDer findes flere fodboldtematiserede quizbøger, fx Fodbold-quiz og Den store fodboldquiz. Inden du skal dyste, kan du med fordel læse op på din fodboldhistorie i og VM 2022 Sidstnævnte indeholder også en lille fodboldquizDer findes flere fodboldtematiserede quizbøger, fx Fodbold-quiz og Den store fodboldquiz. Inden du skal dyste, kan du med fordel læse op på din fodboldhistorie i Danmarks største landskampe og Sidstnævnte indeholder også en lille fodboldquiz.