Bøger / skønlitteratur / noveller

Den store science fiction-bog


Beskrivelse


Science fiction. 22 meget forskellige noveller inden for science fiction genren af både kendte og mindre kendte forfattere.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2017

af

af

Michael Olsen

d. 22. mar. 2017

Spændende og tankevækkende nye verdener venter læseren i denne samling af science fiction-noveller. For unge og voksne.

"Den store science fiction-bog" indeholder 22 noveller af forskellig længde. Forfatterne er en blanding af koryfæer inden for science fiction-genren samt andre, der ikke er lige så kendte og i nogle tilfælde ikke tidligere har været udgivet på dansk. Bagerst i bogen er der en præsentation af de enkelte forfattere og en henvisning til novellens oprindelige udgivelse.

Med sine 534 sider er "Den store science fiction-bog" noget af en mundfuld at gå i gang med. Men der er i den grad noget at komme efter. For den generelle kvalitet af de medtagne noveller er virkelig høj, og historiernes emner spænder vidt lige fra religion, overlevelse efter atomkrig eller naturkatastrofer, udforskning af nye verdener, virtual reality, paranoia, kunstig intelligens med mere. Bortset fra at være i science-fiction genren, er der ellers ikke noget fællestema, der binder novellerne sammen.

Science Fiction Cirklen har udgivet mange andre novellesamlinger også, for eksempel Andre verdenerTunnelen under verden og Tunnelen under verdenScience Fiction Cirklen har udgivet mange andre novellesamlinger også, for eksempel Andre verdener og .


litteratursiden.dk

d. 24. maj 2017

af

af

Jette S. F. Holst

d. 24. maj 2017

Antologi om kunstig intelligens, religion, rumrejser, atomkrig og meget mere. Et must for genrens fans og et godt sted at starte for nye læsere. Hvad gør du, hvis din kontorstol tilfredsstiller din kæ...


Proxima

Nr. 103 (2018)

af

af

Stig W. Jørgensen (f. 1968)

Nr. 103 (2018)Informationer og udgaver