Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Den store vrimlebog om lufthavne


Beskrivelse


Billedbog. Gå på opdagelse både i lufthavne og ombord på en flyvemaskine.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 7. apr. 2017

Søg og find-bog med lufthavne og flyvemaskiner. For 3-5-årige.

I denne søg og find-bog er der ikke opgaver på hver side. I stedet bliver der lagt op til, at man selv skal gå på opdagelse både i lufthavne og ombord på en flyvemaskine. Vi starter ved indgangen til lufthavnen. Her hersker der en smule panik, for der er mange mennesker. Efter chek-in er der også mange detaljer at holde øje med, fx bagage, små børn, security, og vi skal også kigge på flyvemaskinerne, der lander og letter. Så er vi i luften, og der er vi ikke alene om at være - der er andre fly, både store og små og også fugle. Ombord på flyet sker der meget forskelligt. Endelig er vi fremme, og vi skal ud af flyet igen - vi er kommet til en lidt anden lufthavn, end den vi fløj fra.

En meget fin vrimlebog med detaljerige illustrationer, som indbyder til mange timers underholdning - både for store og små. I alt knap 10 sider i kraftigt pap, som gør bogen holdbar og slidstærk. Der er kun tekst på forreste side, ellers er det op til læseren at finde alle de små detaljer i illustrationerne.

Blandt andre vrimlebøger kan nævnes Zoo vrimlebogByggeplads vrimlebog og Byggeplads vrimlebogBlandt andre vrimlebøger kan nævnes Zoo vrimlebog og .Informationer og udgaver