Bøger / faglitteratur til børn

Den store zombie bog


Beskrivelse


Om de forskellige slags zombier, om deres styrker og svagheder, og om hvordan du bekæmper de levende døde.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 6. aug. 2018

Godt nyt til alle zombie-fans fra 10 år. Med "Den store zombie-bog" får du 117 siders hårrejsende facts om zombier verden rundt før og nu.

Bogen er skrevet af Nicole Boyle Rødtnes og Bjarke Schjødt Larsen, der begge har udgivet en del børnebøger om gys og gru både i den lette og knap så lette ende og de har også tidligere sammen skrevet bogen Bussemændenes rekordbog, hvor man kan læse alt om bussemændsrekorder og næsepilningsteknikker. I "Den store zombie-bog" kommer læseren hele vejen rundt om zombiernes verden med alt fra "Hvor stammer zombier fra" til "Overlevelsesguide" indenfor våben, gemmesteder m.m. Der er indholdsfortegnelse og indeks, så det er nemt at slå op i bogen. Der er tegninger og fotos i farver i collage-lignende opsætning. Bogen er i A4 format med gravsten, kravlende zombie og bloddryppende titel på forsiden.

Hvis man kan tale om en skøn zombie-bog er denne bestemt sådan én, da den er den mest omfangsrige af slagsen i både sidetal og overskrifter.

Tidligere er kommet Sådan bliver du en tjekket zombieUhyrernes verdenZombiebogen på 60 sider, der kan læses højt fra 6 år og selvlæses fra 10 år. Denne nye titel er mere dybdegående og ikke til de yngste. Ellers skal man over i Uhyrernes verden for at finde noget der ligner i uhygge fra 10 år og ellers findes et par letlæste zombie-bøger som fx Zombiebogen for 9-12 årTidligere er kommet Sådan bliver du en tjekket zombie på 60 sider, der kan læses højt fra 6 år og selvlæses fra 10 år. Denne nye titel er mere dybdegående og ikke til de yngste. Ellers skal man over i for at finde noget der ligner i uhygge fra 10 år og ellers findes et par letlæste zombie-bøger som fx Zombiebogen for 9-12 årTidligere er kommet Sådan bliver du en tjekket zombie på 60 sider, der kan læses højt fra 6 år og selvlæses fra 10 år. Denne nye titel er mere dybdegående og ikke til de yngste. Ellers skal man over i Uhyrernes verden for at finde noget der ligner i uhygge fra 10 år og ellers findes et par letlæste zombie-bøger som fx for 9-12 år.


Weekendavisen

d. 29. mar. 2019

af

af

Emil Blichfeldt

d. 29. mar. 2019