Bøger / skønlitteratur / roman

Den tabte tid


Beskrivelse


Korte tekster med en blanding af fakta og fiktion om dagene under Corona-nedlukningen af Danmark. Noget er gengivet fra medierne, andet er fundet på - og løbende stilles spørgsmålet: Fup eller fakta?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2020

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 17. juni 2020

Fakta og fiktion om dagene under covid-19-nedlukningen af Danmark. Til læsere af eksperimenterende litteratur.

Denne bog indeholder "flyveblade", der er udgivet under nedlukningen i perioden 20. marts til 5. maj 2020. Bogen er skrevet af Kasper Nefer Olsen, og han giver i små korte sekvenser, teksteksempler på ting, der er blevet skrevet under pandemien. Fx "Fup eller fakta": "Cyklister kan smitte med virus-"slipstrøm" på 20 meters afstand". Noget er fundet på, andet har været publiceret i aviser, og andet er små betragtninger, der polemiserer krisen.

Perioden under nedlukningen af Danmark, under covid-19-pandemien, er en tid alle kommer til at huske. Bogen er et sammensurium af korte tekster, hvor man konstant undres om det er sandt eller falsk. Det er humoristisk sat sammen, og udstiller mediernes overfladiskhed og hungren efter at skrive de nyheder, der giver de flest klik.

Af andre udgivelser, der lyrisk og eksperimenterende beskriver pandemien findes Corona kortprosa dagbogI dag skal vi ikke døVidnesbyrd om livet med Corona, I dag skal vi ikke dø og Vidnesbyrd om livet med CoronaAf andre udgivelser, der lyrisk og eksperimenterende beskriver pandemien findes Corona kortprosa dagbog, og Vidnesbyrd om livet med CoronaAf andre udgivelser, der lyrisk og eksperimenterende beskriver pandemien findes Corona kortprosa dagbog, I dag skal vi ikke dø og .Informationer og udgaver