Bøger / skønlitteratur / roman

Den tavse fontæne


Beskrivelse


I 1976 tror Vivien hun finder lykken med sin flotte italienske mand, men nogen er ude på at ødelægge dem. I 2016 ligger Lucys kærlighedsliv i ruiner og hun flygter til et nyt job i Italien. Da de to kvinders liv kolliderer, opstår hjertesorger og dramatik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 1. okt. 2018

To sideløbende historier om kærlighedssorger, knuste drømmeondskab og jalousi med omdrejningspunkt i et rigmandshus i Italien. For kvindelige læsere.

Los Angeles, 1976. Vivien Lockhart er en funklende stjerne på Hollywoods himmel, men dropper karrieren til fordel for kærligheden, da hun møder den italienske læge Giovanni Moretti.Det viser sig dog at Giovanni har hemmeligheder, og særligt én kommer til at have store konsekvenser for parret. London, 2016. Lucy Whittaker er involveret i en skandale, der snart vil gøre hende til landets mest forhadte kvinde, og hun vælger at flygte inden det hele eksploderer. Hun får arbejde i et stort hus i de italienske bjerge, men hun får ikke lang tid at slikke sine sår, før hun opdager at der har foregået noget uhyggeligt i huset - og at tragedien stadig huserer dér.

Spændende kærlighedsroman, der veksler imellem fortid og nutid, og lige så langsomt løftes sløret og læseren indvies i historiens hemmeligheder. Det bliver først for alvor en uslippelig page-turner lidt over halvvejs, og herfra går det til gengæld næsten for hurtigt med alle dens drejninger og overraskelser. Lucys historie føles lidt overfladisk i forhold til Viviens, der til gengæld er meget dramatisk.

Er i samme romantiske genre som fx Lucinda Riley, Kimberley Freeman og Kate Morton.