Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den tredje bog om Maj & Mío


Beskrivelse


Maj elsker ponyen Mío og rideskolen. Men nu er hun bange for at miste begge dele. Hvad nu hvis Kathrine køber Mío og hvis Søren ikke har råd til at reparere rideskolens tag? Noget må gøres.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. mar. 2020

Maj elsker ponyen Mio og hun elsker at komme ude på rideskolen. Men nu er hun bange for at miste begge dele. 2 nye selvstændige historier i dette 3. bind i serien, der starter med Den første bog om Maj & Mío. For alle hesteinteresserede børn mellem 8 og 11 år.

I historien "En pony til jul" bliver Maj skrækslagen for at miste sin elskede Mio, som hun har halvpart på. Kathrine, som også har part på Mio, betror hende nemlig, at hun får en hest til jul og at de skal flytte til en anden rideskole. Maj bliver så ked af det, at hun slet ikke får spurgt nogen, om det virkelig kan passe. I "Den store hestedag" skal taget på rideskolen repareres. Men Søren, der ejer rideskolen, har ikke råd. Maj og veninden Mira får idéen til et stort indsamlingsshow, og snart er alle rideskoleeleverne i fuld gang med planlægningen. Men kan de få indsamlet nok penge, selv hvis Kathrine har tænkt sig at spænde ben for det hele?.

Hyggelige historier fra et genkendeligt rideskoleunivers. Bøgerne om "Maj & Mio" ligner mange andre hestebøger, der foregår på en rideskole. Men hestepigerne er til gengæld umættelige i deres interesse og vil også elske disse historier.

Usch Luhns "Ponyhjerte"-serie, der starter med Ponyhjerte - Anna finder en pony vil også være et hit.