Bøger / faglitteratur

Den ultimative guide til tarot : en begynders guide til kortene, oplæg og afdækning af tarottens mystik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2016

af

af

Merete Trap

d. 7. sep. 2016

Narren, Den Hængte Mand, Døden og Skæbnehjulet, er kort som de fleste har hørt om i forbindelse med tarot. Her kommer en lettilgængelig guide til begyndere indenfor tarot. For alle der gerne vil sætte sig ind i tarotkortenes mystiske verden.

Denne guide tager udgangspunkt i Rider-Waite-tarot kortene. Bogen er bygget op i 5 kapitler, med introduktion, en "sådan begynder du" del, kortoplæg, og to store kapitler med tolkninger indenfor den store arkana/trumfer og den lille arkana/små kort. Bagerst i bogen indeks. Bogen er tilsat faktabokse og billeder af kortene. Strukturen til et kortsæt forklares, samt hvordan de forbindes med astrologi, kabbala og tal og man introduceres til at lægge kort op til en læsning. Liz Dean beskrives som en af verdens førende taroteksperter.

En nem og overskuelig guide til tarottens verden, som både kan bladre-læses af de nysgerrige, bruges som opslagsværk til tolkninger ved de enkelte kort og selvfølgelig som en god introduktion, når man som nybegynder sidder klar med sine kort. Bogens visuelle udtryk vil appellere til mange pga. dens billeder og lækre farver. Alt i alt en spændende og brugbar guide til tarottens verden, som har bred appel.

Kan sammenlignes med anden begynderlitteratur indenfor tarot som fx Livets billedbogIntuitiv tarot og Intuitiv tarot. Herværende udgivelse er dog lidt mere "poppet" i dens udseendeKan sammenlignes med anden begynderlitteratur indenfor tarot som fx Livets billedbog og . Herværende udgivelse er dog lidt mere "poppet" i dens udseende.Informationer og udgaver