Bøger / faglitteratur til børn

Den ultimative guidebog


Beskrivelse


Opslagsbog om Lego Batman Filmens univers med alle de seje helte og skurke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juni 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 9. juni 2017

Bliv klogere på Lego Batman Filmens univers med alle de seje helte og skurke. For børn i alderen fra 5-10 år, der kender Lego Batman Filmen, eller er fans af Batman og Lego.

En opslagsbog, der knytter sig til Lego Batman Filmen. Læs om superhelten Batman, der som rigmanden Bruce Wayne bor på godset Wayne Manor i Gotham City sammen med butleren Alfred Pennyworth og adoptivsønnen Dick Grayson, der også er kendt som Robin. Du kan også læse om Bathulen, hvor Batman har sin Batmobil og sine mange forklædninger og kostumer. Eller du kan få mere at vide om Ensomhedens Fort, Arkham Asylum, Gallafesten eller energiforsyningen i Gotham City. Du møder superskurken Jokeren, der har planer om at overtage Gotham City, samt hele skurkegalleriet med slyngler som Mr. Freeze, Gækkeren, Bane, Catwoman, Pingvinen og mange flere. Til sidst kan du tage en test for at se hvilken superhelt du er.

Virkelig lækker håndbog for alle fans af Lego Batman Filmen. Flot layout med billeder fra filmen, legobyggesæt og faktabokse. Inspirerende at bladre i - også selv om du ikke har set filmen. Og fyldt med sjov viden for fans. Vidste du fx at Barbara Gordon er en højtuddannet pilot, eller at Ensomhedens Fort er bevogtet af kryptonianske robotvagter fra Supermans hjemplanet?.

Opbygningen i bogen er i stil med Lego Filmen - et klodset eventyrDen store bog om LEGO DC Universe super heroes & Batman. Læs mere om Lego og Batman i Den store bog om LEGO DC Universe super heroes & BatmanOpbygningen i bogen er i stil med Lego Filmen - et klodset eventyr. Læs mere om Lego og Batman i .Informationer og udgaver