Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Den uofficielle Pokémon Go håndbog


Beskrivelse


Strategier, genveje og gode råd til Pokémon Go.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 6. okt. 2016

En brugbar håndbog for alle Pokémon Go spillere, fyldt med tips og tricks til spillet. For alle over 9-10 år som gerne vil vide mere om Pokémon Go spillet.

Bogen giver gode råd til alle der spiller det populære Pokémon Go. Heriblandt kapitler om sikkerhed når man bevæger sig rundt i den "virkelige verden", hvordan man får det meste ud af telefonens batteri når man spiller, hvordan man bliver en bedre pokémon-jæger, hvordan man bliver en bedre holdspiller og gode kampstrategier. Der er kapitler der afslører pokémonernes svagheder, lister over de stærkeste pokémoner, og profiler over alle pokémoner der kan fanges i spillet. Men der er også kapitler som diskuterer "augmented reality", og hvad det betyder for spillet, samt hvad spillet betyder for mange folk rundt omkring i verden som slet ikke spiller det. Til sidst er der en oversigt over Pokémon-spillenes historie.

Det er en flot og meget grundig bog, som med hjertet på rette sted, forsøger at hjælpe en til at blive en bedre spiller - og på visse områder måske også et bedre menneske.

En fagbog i stil med MinecraftMaster Eons officielle guide og Master Eons officielle guideEn fagbog i stil med Minecraft og .Informationer og udgaver