Bøger / faglitteratur til børn / gåder

Den utroligt fjollede gådebog : 61 skøre gåder for børn


EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2019

af

af

Marion Tirsgaard

d. 8. feb. 2019

Letlæst gådebog med 61 skøre og fjollede gåder for børn. Til børn fra 7-12 år.

Gådebog med 61 gåder om alt fra gåder om dyr til gåder om ting, mennesker og andre lande men også med nogle af de gamle travere, som hvorfor skyen skulle i skole? Hver gåde er præsenteret på en side med en tegning og en kort tekst, og på den efterfølgende side fås svaret i tekst og en tegning, der underbygger svaret. Bogen er i hardback og har lix 12+. Keld Petersen, der selv har skrevet og tegnet bogens tegninger, har skrevet mange gådebøger bl.a. Læs og gæt gåderHvem går med post? (Samlet udgave) og Hvem går med post?Gådebog med 61 gåder om alt fra gåder om dyr til gåder om ting, mennesker og andre lande men også med nogle af de gamle travere, som hvorfor skyen skulle i skole? Hver gåde er præsenteret på en side med en tegning og en kort tekst, og på den efterfølgende side fås svaret i tekst og en tegning, der underbygger svaret. Bogen er i hardback og har lix 12+. Keld Petersen, der selv har skrevet og tegnet bogens tegninger, har skrevet mange gådebøger bl.a. Læs og gæt gåder (Samlet udgave) og .

Det er en fin gådebog, der er let at læse og som har både lette og lidt sværere gåder, som der skal tænkes lidt længere over. Bogen er enkelt sat op, og blandingen af tekst og billeder gør bogen velegnet til begynderlæsere.

Keld Petersens andre gådebøger minder meget om denne og er også lette at læse. Desuden findes flere gåder i bøger som Den monsterstore og skideskægge lokumsbogDen monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder og Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåderKeld Petersens andre gådebøger minder meget om denne og er også lette at læse. Desuden findes flere gåder i bøger som Den monsterstore og skideskægge lokumsbog og .