Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den vilde robotjagt


Beskrivelse


Professor Pips store drøm er at vinde sangkonkurrencen "Flomberg synger" - men der er bare et stort problem: hun synger som det rene kattejammer. Snart har professor Pip dog lavet en syngende robotkopi af sig selv. Desværre er det ikke altid, robotter gør som ventet. Fra ca. 7 år-12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2020

af

af

Pia Gunilla Park

d. 2. nov. 2020

Professor Pips store drøm er at vinde sangkonkurrencen "Flomberg synger" - men der er bare et stort problem: hun synger som det rene kattejammer. Snart har professor Pip dog lavet en syngende robotkopi af sig selv. Desværre er det ikke altid, robotter gør som ventet. Til højtlæsning fra ca. 7 år og selvlæsning fra ca. 9-12 år.

Arnolds gode ven professor Pip får lavet to geniale robotter, der ligner hende og Arnold på en prik. Men da Arnold en dag kommer til at slå knappen SELF-MODE til på sin robot, går det helt galt. Robotten har nemlig lært at gøre en hel masse skidte ting af at se krimi-film med Arnolds far - og nu er den på fri fod. Noget må gøres, inden det går helt galt.

Super sjov og velskrevet historie om Arnold og hans to skøre venner, professor Pip og gorillaen Elvira. Sproget er flydende og båret af en rigtig god portion humor. "Den vilde robotjagt" er 2. bind i serien og kan læses selvstændigt. Man kan kun glæde sig til næste gang Arnold og Team Pip slår sig løs!.

Første bind i serien hedder MobbemaskinenPrinsen af PæremosenDoktor Proktors pruttepulver. Serien bringer glade minder om forfatterens fantastiske fortælling om Prinsen af Pæremosen og læner sig op ad Jo Nesbøs skønne serie om Doktor Proktors pruttepulverFørste bind i serien hedder Mobbemaskinen. Serien bringer glade minder om forfatterens fantastiske fortælling om og læner sig op ad Jo Nesbøs skønne serie om Doktor Proktors pruttepulverFørste bind i serien hedder Mobbemaskinen. Serien bringer glade minder om forfatterens fantastiske fortælling om Prinsen af Pæremosen og læner sig op ad Jo Nesbøs skønne serie om .