Bøger / faglitteratur til børn / løft og kig

Den vildt klamme bog om kroppen : med ulækre flapper, låger og andre effekter


Beskrivelse


Om nogle af de mest frastødende kropsfunktioner og deres formål. Sjove, klamme, ulækre oplysninger om snot, bræk, prutter, spyt, sved og andre kropsfunktioner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 12. okt. 2015

Tænker du nogle gange over hvor meget snot du sluger om året, hvor meget spyt du laver om dagen, eller måske hvor mange prutter du slår i løbet af et helt år? Så er dette den helt rigtige bog for dig. Til formidling fra ca 6 år og selvlæsning fra ca 8 år.

Selv de mest frastødende kropsfunktioner har et formål. Denne bog er fyldt med fakta om snot, bræk, prutter, spyt, sved og andre kropsfunktioner. Ved hjælp af faktabokse, flapper og andre effekter får du en masse viden om kroppens forskellige funktioner.

Bogen bugner af sjove, klamme, ulækre men også nyttige oplysninger om kroppens forskellige funktioner. Du vil helt sikkert blive overrasket over hvad der gemmer sig under de forskellige låger og pop-ups i bogen. Illustrationerne er humoristiske og hjælper med til at få de klamme oplysninger til at glide ned.

Der findes en del bøger om hvordan kroppen er opbygget og alle dens funktioner, måske ikke helt så klamme som denne, men jeg kan fx anbefale KroppenFantastiske fakta om kroppen eller Fantastiske fakta om kroppen, som begge kommer rundt om hele kroppenDer findes en del bøger om hvordan kroppen er opbygget og alle dens funktioner, måske ikke helt så klamme som denne, men jeg kan fx anbefale Kroppen eller , som begge kommer rundt om hele kroppen.