Bøger / faglitteratur

Der var du jo! : en fortælling om, hvordan medarbejderengagement, kundeoplevelser og lønsomhed skabes i praksis i en ægte kundecentreret kultur


Beskrivelse


Gennem teori, cases og øvelser beskrives hvordan kunden reelt sættes i centrum.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 4. okt. 2019

Om medarbejderengagement, ledelse, service og værtsskab med kunden i centrum. Relevant for alle medarbejdere og ledere, der arbejder med service.

God service er enhver virksomheds eksistensberettigelse, mener Henrik Meng, og god service er da også lidt af et buzzword, men for mange forbliver det netop kun et ord. Ægte kundeorientering opstår først, mener han, når alt i i virksomheden handler om at gøre kunderne glade. I denne bog lærer du via teori, cases og praktiske øvelser, hvordan du selv/dine medarbejdere/din virksomhed kan blive bedre til reelt at sætte kunden i centrum. Henrik Meng har udgivet andre bøger i samme genre. Han er stifter og ejer af "Meng & Company", der lever af at rådgive virksomheder.

Udmærket og letlæst bog, der inspirerer og underholder på samme tid.

Af samme forfatter Værtens bedste service!Thrill salgNordisk servicesynMed andre øjneGrundbog i servicedesign og Thrill salg. Lignende bøger om værtsskab og service: Nordisk servicesyn, Med andre øjne og Grundbog i servicedesignAf samme forfatter Værtens bedste service! og . Lignende bøger om værtsskab og service: Nordisk servicesyn, Med andre øjne og Grundbog i servicedesignAf samme forfatter Værtens bedste service! og Thrill salg. Lignende bøger om værtsskab og service: , Med andre øjne og Grundbog i servicedesignAf samme forfatter Værtens bedste service! og Thrill salg. Lignende bøger om værtsskab og service: Nordisk servicesyn, og Grundbog i servicedesignAf samme forfatter Værtens bedste service! og Thrill salg. Lignende bøger om værtsskab og service: Nordisk servicesyn, Med andre øjne og .