Bøger / faglitteratur

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte : om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter


Beskrivelse


Elsker du din kæreste, men er træt af evindelige konflikter? Lær at håndtere uoverensstemmelserne og at bruge hinanden til at hele sår fra barndommen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2017

af

af

Christina Andersen

d. 24. juli 2017

Elsker du din kæreste men er træt af evindelige konflikter? Denne bog forklarer, hvorfor du er sammen med præcis den rigtige, og hvordan I har brug for hinanden til at hele sår fra barndommen. En bog til alle der gerne vil arbejde og vokse med kærligheden.

I barndommen undertrykker vi sider af os selv for at føle os værdige til vores forældres kærlighed. Når vi indgår i et parforhold har vi dermed hver vores uforløste historie med på slæb. Vi tiltrækkes af et menneske der både indeholde sider, vi beundrer, som vi gerne vil udvikle, men også de sider vi ihærdigt forsøger at komme væk fra i os selv. Uden denne iboende mulighed for ballade forelsker vi os slet ikke. Ubevidst vælger vi en partner, der kan aktivere det, vi selv har fortrængt. I konflikterne ligger en eminent mulighed for at transformere os selv og herigennem vores parforhold. Gennem cases og afsnit om hjernen og hvordan det bevidste/ubevidste sind fungerer forklares hvad der ligger bag konflikterne, og hvordan vi vokser ved at gå ind i dem.

En oplysende og tankevækkende bog, der berører sin læser og indgyder mod og tro på, at selv meget fastlåste situationer kan løses med vilje, åbenhed og kærlighed. Eksemplerne fra virkeligheden er lærerige, ligeså er de mere faglige afsnit om hjernens udvikling, funktion og tilknytning.

For par der gerne vil have en struktur til arbejdet med deres forhold, giver Grib kærligheden en introduktion til Imago metoden, som er en samtaleform, der bruges af parterapeuter.


Kristeligt dagblad

d. 13. sep. 2017

af

af

Cecilie Højlund Wibe

d. 13. sep. 2017