Bøger / faglitteratur

Design din have


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2017

af

af

Camilla Sejerøe

d. 22. feb. 2017

Hvis du holder af at sidde inde i de kolde vintermåneder og planlægge din have, er denne flotte og grundige bog lige det, du skal bruge.

Rigt illustreret havebog, opdelt i kapitler om planlægning, indretning, tilplantning og udvikling. De to forfattere, Birgitte Busch og Nina Ewald er henholdsvis havedesigner og journalist og fotograf med fokus på haver. Bagerst links, litteratur og fotografer og illustrationer. Der er både farvefotos, skemaer og plancher.

En grundig og gennemarbejdet havebog med flotte illustrationer.

Dette er en ny udgave af klassikeren af samme navn, Design din haveDesign din have med farverDesign din have med højbede fra 2008. Denne har forside i orange, den tidligere var lilla. Designmæssigt ligger de tæt, men der er ændret en del i indholdet. Den nye har taget højde for de ændrede klimatiske forhold, ny smag og behag, og den øgede brug af internet. Enkelte billeder er skiftet ud, også inde i kollager. Enkelte opslag er ens, men de fleste er forskellige. Nina Ewald har skrevet flere bøger om emner, i 2016 kom med farver og i 2014 med højbedeDette er en ny udgave af klassikeren af samme navn, Design din have fra 2008. Denne har forside i orange, den tidligere var lilla. Designmæssigt ligger de tæt, men der er ændret en del i indholdet. Den nye har taget højde for de ændrede klimatiske forhold, ny smag og behag, og den øgede brug af internet. Enkelte billeder er skiftet ud, også inde i kollager. Enkelte opslag er ens, men de fleste er forskellige. Nina Ewald har skrevet flere bøger om emner, i 2016 kom og i 2014 Design din have med højbedeDette er en ny udgave af klassikeren af samme navn, Design din have fra 2008. Denne har forside i orange, den tidligere var lilla. Designmæssigt ligger de tæt, men der er ændret en del i indholdet. Den nye har taget højde for de ændrede klimatiske forhold, ny smag og behag, og den øgede brug af internet. Enkelte billeder er skiftet ud, også inde i kollager. Enkelte opslag er ens, men de fleste er forskellige. Nina Ewald har skrevet flere bøger om emner, i 2016 kom Design din have med farver og i 2014 .Informationer og udgaver