Bøger / faglitteratur

Det aramæiske mysterium : Namosa d'Noohra


Beskrivelse


En forklaring på Kristus (Yeshua) og hans ord ud fra en tese om at han talte aramæisk, et sprog der rummer et skjult budskab.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 10. dec. 2008

Lars Muhl skriver mystiske bøger for et bredt publikum. Han har udgivet adskillige bøger om "det mystiske", med udgangspunkt i kristendommen, eller i hvertfald i Kristus. Bogen er ikke en selvhjælpsbog, men en forklaring på Kristus (Yeshua) og hans ord ud fra en tese om at han talte aramæisk, et sprog der rummer et skjult budskab.

Forfatteren er kendt for både musik og bøger, men har gennem de sidste mange år udgivet en del bøger om mystiske emner. Han afholder mysteriekurser, bl a. sammen med Githa Ben-David, der arbejder med sangen som frigørende. Bogen er illustreret med enkelte tegninger, og med guldbogstaver på forsiden. Sproget er flydende og forholdsvis let læst - men det er en bibelgennemgang, og man skal have gang i de små grå for at følge med.

Vi har ikke noget lignende på dansk. Lars Muhls bøger er internationale sællerter, og er oversat til både engelsk og russisk.

En bog med en klart og utvetydig holdning til mystik og kristendom, en evne til at ændre uden at revse, og et tydeligt ønske om at frigøre mennesket.


Nyt aspekt

Årg. 41, nr. 3 (2009)

af

af

Ib van Deurs

Årg. 41, nr. 3 (2009)Informationer og udgaver