Bøger / skønlitteratur / roman

Det ender med os


Beskrivelse


Lily møder Ryle som er alt hvad hun har drømt om. Men langsomt går det op for Lily, at Ryle bærer på en fortid, en voldelig fortid, der truer med at knuse deres lykke.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2017

af

af

Christine Christensen

d. 29. maj 2017

Hvad hvis den mand du elsker af hele dit hjerte gemmer på hemmeligheder, der er så mørke, at de truer med at nedbryde dig, dit forhold og din familie? Romantisk, hjertevarm og rørende roman for alle (kvinder) fra 14 år.

Da Lily møder Ryle er det som om alle hendes drømme bliver opfyldt med et trylleslag. Ryle er vanvittigt tiltrækkende, sjov, betænksom, klog og neurokirurg, men vigtigst af alt, han er fuldstændigt forgabt i Lily og ønsker at tilbringe resten af livet sammen med hende. Alt burde være fuldstændigt perfekt og selvom Lily tilfældigt møder sin tabte ungdomskæreste Atlas er hun da heller ikke i tvivl om at Ryle er manden i hendes liv. Men langsomt går det op for Lily, at Ryle bærer på en fortid; en voldelig fortid, der truer med at knuse deres lykke.

Denne romantiske og velskrevne roman har alt, hvad der skal til for at blive et hit: ét væld af store følelser, hed sex, humor og masser af tåreperser-scener. Hoover kan helt sikkert sit kram og denne bog har desuden en mere alvorlig og mørk side, der giver det romantiske et kærkomment tvist. En rigtig pageturner.

Kan først og fremmest sammenlignes med Hoovers egen Forbandede kærlighed og ellers er det oplagt at sammenligne med Jojo Moyes og Liane Moriarty, der skriver i samme stil.


litteratursiden.dk

d. 14. aug. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 14. aug. 2017

Hjerteknusende pletskud fra Colleen Hoover, der om nogen forstår at skrue en kærlighedsroman sammen. Denne er hendes mest personlige til dato. Måske har Colleen Hoover ikke revolutioneret kærlighedsr...