Bøger / faglitteratur

Det enkle liv - flere skridt på vejen mod selvforsyning


Beskrivelse


Forfatteren beretter om sin tilværelse på landet, hvor selvforsyning er central for ham og hans familie. Om at holde geder, dyrke kartofler og bær, at lave hegn, huggehusarbejde og bygning af grind.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2013

af

af

Lars Ovesen

d. 9. aug. 2013

Denne bog er meget velegnet for brugeren der ønsker et liv med mere selvforsyning. Låneren der bare er nysgerrig eller søger inspiration vil ligeledes blive meget glædeligt overrasket.

Frank Ladegaard Erichsen, der er forfatteren bag denne bog, er nok mere kendt i folkemunde som "Bonderøven", efter sine programmer på DR. I denne bog tager han, endnu engang, fat på selvforsyning, selvbyg og bæredygtighed. Bogen er opdelt i en række let overskuelige emner som: Får, hegn eller huggehusarbejde. Hele bogen tager sit udgangspunkt i Franks egen besætning samt landbrug, og der henvises løbende til naboer, venner eller bekendte, der på en eller anden måde har lavet nogle smarte eller praktiske foranstaltninger. Slutteligt finder læseren et indeks med nyttige henvisninger på internettet. Bogen indeholder en lang række fotos samt en del tegninger, der alle forholder sig visuelt til teksten.

Et oplagt sammenligning med denne bog er John Seymours Den nye komplette håndbog i selvforsyning udkommet i en femte udgave i 2010.

En glimrende bog, for låneren der ønsker mere selvforsyning. Jeg kan kun give bogen mine varmeste anbefalinger, og vil hellere købe 1 ex for meget end 1 ex for lidt.


Kristeligt dagblad

d. 21. aug. 2013

af

af

Claus Grymer

d. 21. aug. 2013