Bøger / faglitteratur

Det er bare en overgang : genopdag dig selv i overgangsalderen


Beskrivelse


En spirituel og praktisk håndbog med øvelser i selvudvikling, som er målrettet mod kvinder i overgangsalderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2010

af

af

Kirsten Katholm

d. 4. jan. 2010

En spirituel og praktisk håndbog med eksempler og øvelser til selvudvikling, som er rettet mod kvinder i overgangsalderen.

Bogen tager sit udgangspunkt i en spirituel og intuitiv tankegang og indeholder en række øvelser, som kan udføres i eget tempo. Fokus i bogen er at lære alle, hvordan man kan målrette sin energi og handlinger hen mod det, man drømmer om og ønsker i sit liv. I denne sammenhæng er det vigtigt at lære gennem arbejdet med sin intuition, først og fremmest ved at få kontakt med sin indre kerne i underbevidstheden, som er det sted, der kender ens behov og længsler. Bogen er opdelt i tre større afsnit, hvor det første afsnit Den intuitive vinkel er fundamentet for det videre arbejde. Andet afsnit Når fortiden fylder handler om følelser som fx offerrollen, tilgivelse, frygt og styrke. I sidste afsnit At finde vej beskrives drømme om livet og øvelser til, hvordan de kan føres ud i livet. Bagerst i bogen findes en samlet oversigt over øvelser og en litteraturliste, der kan anvendes til videre studier.

Inge Hajslund er medejer af forlaget DreamCraft og uddannet indenfor NLP-Psykoterapi og coaching. Bogen kan sammenlignes med selvudviklingsbøger af Susan J. Jeffers, Louise L. Hay, Susanne Møberg og Shakti Gawain.

En let læst og tilgængelig håndbog i personlig udvikling, som kan anvendes af alle med interesse for en spirituel tilgang til emnet.