Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Det er ikke min enhjørning : dens manke er for uglet


Beskrivelse


Kan du føle dig frem og hjælpe den lille mus med at finde den rigtige enhjørning? Sød følebog, der vil være et hit både i hjemmene og institutionerne. For børn fra 1-3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. nov. 2020

af

af

Marianne Agger

d. 23. nov. 2020

Kan du føle dig frem og hjælpe den lille mus med at finde den rigtige enhjørning? Sød følebog, der vil være et hit både i hjemmene og institutionerne. For børn fra 1-3 år.

Gennem fem opslag i tykke, glitrende papsider skal man finde frem til en enhjørning, der tilhører den lille mus. På forsiden ses en enhjørning, der har en manke, som er for uglet til at være musens enhjørning. Inde i bogen er enhjørningernes ører for bløde, hovene er for rillede, halen for lodden og vingerne for glatte. Men til sidst råber musen glædesstrålende "Det er min enhjørning!", da den ser en enhjørning med et horn, der glitrer så smukt. Fiona Watt har bl.a. også lavet Det er ikke min abeDet er ikke min kanin og Det er ikke min kaninGennem fem opslag i tykke, glitrende papsider skal man finde frem til en enhjørning, der tilhører den lille mus. På forsiden ses en enhjørning, der har en manke, som er for uglet til at være musens enhjørning. Inde i bogen er enhjørningernes ører for bløde, hovene er for rillede, halen for lodden og vingerne for glatte. Men til sidst råber musen glædesstrålende "Det er min enhjørning!", da den ser en enhjørning med et horn, der glitrer så smukt. Fiona Watt har bl.a. også lavet Det er ikke min abe og .

Enhjørninger er vildt populære hos mindre børn, og denne bog vil ramme lige ind i hjerterne hos enhjørningefans. Især dem, der også elsker glimmer og lækre effekter, man kan røre ved. For det er helt klart den flotte opsætning og de sjove ting, man kan røre ved, som sælger denne bog. Den lille historie om musen, der leder efter en bestemt enhjørning, er dog også sjov og fint fortalt.

Der findes masser af følebøger, som fx Mine kæledyr, men ikke nogen om enhjørninger.