Bøger / skønlitteratur til børn

Det er min frugt!


Beskrivelse


Billedbog. Fem elefanter får øje på en lækker frugt og gør hver deres forsøg på at få fat i den, uden held. Fem små mus samarbejder og det lykkes dem at få frugten. Måske elefanterne også kan samarbejde?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2017

af

af

Julie Arndrup

d. 9. nov. 2017

Fin og nuttet billedbog til højtlæsning for 3-6-årige, om fem elefanter der må lære at hjælpe hinanden før de kan få den lækre frugt.

Fem elefanter bor i junglen og elsker frugt. En dag får de øje på en særlig lækker frugt og de gør hver deres forsøg på at få fat i den, uden held. I mellemtiden samarbejder fem små mus om at få en frugt og det lykkes dem. Elefanterne tager ved lære af musenes samarbejde og derefter lykkes det også dem at få fat i frugten.

En sød og sjov billedbog, der viser fordelene ved at hjælpes ad og samarbejde. Illustrationerne er sjove, og sidehistorien med de små mus der kommer ind fra højre og har succes, fungerer rigtig godt. Bogen vil fungere rigtig godt i daginstitutioner og til dialogisk læsning.

En anden billedbog om elefanter der lærer at samarbejde er Så let, så tungEn vild vandretur og ellers er En vild vandretur også en klassiker om at hjælpe hinandenEn anden billedbog om elefanter der lærer at samarbejde er Så let, så tung og ellers er også en klassiker om at hjælpe hinanden.Informationer og udgaver