Bøger / faglitteratur til børn

Det er så klamt! - din krop


Beskrivelse


Sjove og finurlige facts om kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 23. juli 2015

Munden producerer en liter spyt om dagen. I løbet af et helt liv producerer du nok til at kunne fylde en hel swimmingpool. Ørentvisten har fået sit navn, fordi folk engang troede, at den borede sig ind i folks ører for at lægge æg der. Klamme facts om kroppen, kryb eller dyr. For 10-14-årige.

De tre nye bøger fra Mitchell Symons indeholder masser af klamme facts om kroppen, kryb eller dyr. Forfatteren har arbejdet som researcher for BBC og har udgivet over 30 bøger i sit hjemland. Bøgerne er inddelt i korte kapitler om fx afskyelig afføring og kannibaler. Bøgerne er paperback i formatet 12,5 x 18 cm.

Sat med en stor læsevenlig font og illustreret med sorthvide tegninger i vittighedstegning-stil. Forsiderne er farvestrålende og humoristiske. Gode bøger til dem der kan lide Børnenes rekordbog og dem der ikke har lyst til at læse romaner.

Symons har fået udgivet 7 af sine bøger på dansk - indholdet i disse tre bøger er sammenligneligt med fx Derfor er det sundt at spise bussemændTør aldrig din røv med et pindsvinSkørt men sandt!. Bind 1 eller Tør aldrig din røv med et pindsvin. Skørt men sandt!. [Bind 1] fra National Geographic Kids er også i samme genreSymons har fået udgivet 7 af sine bøger på dansk - indholdet i disse tre bøger er sammenligneligt med fx Derfor er det sundt at spise bussemænd eller . Skørt men sandt!. [Bind 1] fra National Geographic Kids er også i samme genreSymons har fået udgivet 7 af sine bøger på dansk - indholdet i disse tre bøger er sammenligneligt med fx Derfor er det sundt at spise bussemænd eller Tør aldrig din røv med et pindsvin. Skørt men sandt!. [Bind 1] fra National Geographic Kids er også i samme genre.