Bøger / skønlitteratur / roman

Det glemte barn


Beskrivelse


Krimi. Liane, Martial og deres datter er på ferie på øen Reunion, da Liane forsvinder sporløst fra deres luksushotel. Sagen udvikler sig uventet dramatisk og snart peger alle spor på den tilbageblevne ægtemand, der flygter fra gerningsstedet med den lille pige på slæb.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 3. okt. 2018

Fredag d. 29. marts 2013 kl. 15.05 forsvinder Liane Bellion sporløst fra sit hotelværelse. Krimi, der vil fastholde domestic noir-publikummet til sidste side.

Liane, Martial og deres datter Sofa er på ferie på øen Reunion, da Liane pludselig forsvinder fra deres luksuriøse hotel. Kaptajn Aja Purvi bliver bedt om at undersøge sagen med den fornødne diskretion - en bortløben kvinde skal helst ikke forstyrre de øvrige turister, der er hele øens eksistensgrundlag. Men sagen udvikler sig uventet dramatisk og snart peger alle spor på den tilbageblevne ægtemand, der flygter fra gerningsstedet med den lille pige på slæb. En storstilet menneskejagt indledes og Aja må, meget mod sin vilje, se sagen overtaget af højere-rangerende politifolk med et stort teknisk maskineri i ryggen. Det eneste korpset ikke har er lokal viden, og det viser sig at blive afgørende, da den voldsomme slutspurt sættes ind.

Velskrevet spændingsroman med skiftende fortællestemmer, der skaber dynamik og fremgang i plot og fortælling. Både persongalleri og lokalkolorit bidrager til en anderledes og autentisk krimioplevelse, der overrasker og underholder.

Pigen under jordenKvinden der forsvandt handler også om forsvundne børn. Bogen minder også en del om Kvinden der forsvandtPigen under jorden handler også om forsvundne børn. Bogen minder også en del om .


litteratursiden.dk

d. 1. nov. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 1. nov. 2018

Velskrevet og spændende fransk krimi med et fantastisk plot. På en ferie på øen Reunion forsvinder Liane pludselig i den blå luft. Hendes mand Martial melder hende først savnet, men han trækker hurtig...


Politiken

d. 3. jan. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 3. jan. 2019