Bøger / faglitteratur

Det gode team


Beskrivelse


Lægger op til individuel og fælles refleksion over, hvad det gode team er, og hvad det kan gøre. Med modeller og konkrete værktøjer til, hvordan man skaber et godt team.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2011

af

af

Birgit Hald

d. 17. jan. 2011

Brugsbog om at arbejde i team og udviklingen af dem for medarbejdere og ledere uden forhåndskendskab til emnet.

De tre forfatterne har mange års erfaring med ledelse, procesarbejde og det at arbejde i team. I denne lille bog gennemgår forfatterne forskellige typer af team, udfordringerne og gevinsterne ved at organisere arbejdet på denne måde og hvordan team kan udvikle sig. De afholder sig helt fra at hænge stoffet op på teorier, men til gengæld har bogen mange praktiske eksempler der bygger på forfatternes egne erfaringer. Det gør bogen let tilgængelig, og de praktiske værktøjer og spørgsmål der lægger op til refleksion efter hvert kapitel, gør den anvendelig på det helt jordnære plan. Bogen har mange tegninger der tydeliggør tekstens indhold, men kønne er de ikke. Tegningerne kan også ses i større format på den cd der følger med bogen.

Bibliotekernes efterhånden ret pæne udvalg af bøger om at organisere arbejdet i team er meget efterspurgte, men blandt disse vil denne lille letlæste indføring i emnet virke ret undselig.

Lille brugsbog for dem der bare skal have en hurtig indføring i det at arbejde i team eller lede dem.Informationer og udgaver