Bøger / skønlitteratur / roman

Det gyldne bur


Beskrivelse


Faye har tilsyneladende alt: mand, barn og luksuslejlighed. Men bag facaden føler Faye sig fanget i et gyldent bur af sin mand. En dag træffer hun en beslutning om hævn.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 27. mar. 2019

Faye har tilsyneladende alt: mand, barn og luksuslejlighed. Men bag facaden føler Faye sig fanget i et gyldent bur. En roman om bedrag og hævn. For krimielskere og Läckberg-fans.

Vi møder Faye, der udadtil lever drømmelivet. Men virkeligheden er en anden. Fayes mand, Jack, bliver mere og mere manipulerende, distancerer sig fra både hende og deres datter. Han udsætter hende i højere og højere grad for psykisk terror og det får hende til at tvivle mere og mere på sig selv, og glemme hvem hun egentlig er. Noget der måske hænger sammen med hendes frygtelige opvækst i Fjällbacka. Men en dag tager hun ham på fersk gerning i at være hende utro og hun bryder sammen. Hun beslutter sig for at han ikke skal slippe så let og planlægger en grusom hævn, der vil ramme ham ikke blot privat, men også professionelt. Da hun langt om længe får generobret kontrollen over sit liv og føler hun har fået sin hævn, opdager hun en side af sin eksmand, mere grufuld end hun overhovedet kunne forestille sig. Og så forsvinder hendes datter. Dette er første fortælling i Fayes historie.

Eminent psykologisk thriller fra Läckberg. Et fantastisk plot omkring det at miste sig selv som kvinde og genvinde kontrollen.

Tidligere har Läckberg skrevet om Erica Falck og Patrik Hedström fra Fjällbacka, senest HeksenKvinden der forsvandt. En anden bog, der også har domestic noir som tema er Kvinden der forsvandtTidligere har Läckberg skrevet om Erica Falck og Patrik Hedström fra Fjällbacka, senest Heksen. En anden bog, der også har domestic noir som tema er .


litteratursiden.dk

d. 1. juli 2019

af

af

Pia Bechmann

d. 1. juli 2019

Toptunet thriller om hemmeligheder, bedrag og hævntørstige, stærke kvinder. Camilla Läckberg er tilbage for fuld udblæsning! Faye lever det søde luksusliv med sin datter og succesfulde mand Jack, men ...


Berlingske tidende

d. 5. apr. 2019

af

af

Merete Reinholdt

d. 5. apr. 2019