Bøger / skønlitteratur / chick lit

Det hun glemte


Beskrivelse


39-årige Alice ligger i skilsmisse, er uvenner med sin søster og hendes tre børn trives ikke. Efter et fald mister hun alle sine minder fra de seneste 10 år. Det er skræmmende, men bliver også til en ny begyndelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 16. dec. 2015

Alice er 39 år og ligger i bitter skilsmisse, hendes 3 børn trives ikke og hun er blevet uvenner med sin søster. Efter et uheldigt fald mister hun alle minder fra de seneste 10 år og må i gang med at løse alle de problemer, hun ikke husker at have skabt. Feel good roman for alle voksne kvinder.

Alice kan ikke længere huske, hvorfor hun vil skilles fra sin mand. Hun er pludselig ikke længere en bitter, fortravlet mor til 3, men tror at hun er 29 og venter sit første barn. Alle de håb og drømme, hun havde for fremtiden, er afløst af travlhed og jagten på anerkendelse gennem arbejdet for børnenes skole. Hukommelsestabet giver anledning til en ny start og afklaring. Den australske forfatter har udgivet flere bestsellers. Senest er Hypnotisørens kærlighed udkommet på dansk.

Alle mennesker kan relatere sig til emnet at tage sit liv op til revision. Persongalleriet er velbeskrevet og morsomt. Det alvorlige tema behandles med en underfundig humor, som gør bogen til en underholdende pageturner.

Bogen har en smule mere dybde end Sophie Kinsella's bøger, men kan sammenlignes med Hvem er jeg?, som også handler om en kvinde, der mister hukommelsen.


Berlingske tidende

d. 29. jan. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 29. jan. 2016