Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Det hvide hus


Beskrivelse


Da Yussef bliver bedt om at hente Annas pung i hendes luksusvilla havde han ikke forestillet sig, at det ville blive en farlig opgave. Men huset han går ind i er ikke Annas og pludselig bliver der stukket en nøgle i hoveddøren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 11. juni 2018

Da Yussef bliver bedt om at hente Annas pung i hendes luksusvilla, havde han ikke forestillet sig, at det ville blive en farlig opgave. Men huset han og hans kammerat går ind i er ikke Annas, og pludselig bliver der stukket en nøgle i hoveddøren. For 12-14-årige.

Yussefs sommer tager en voldsom drejning fra hans forestillinger om at hænge ud ved sejlklubben og spise is og til at blive viklet ind og ufrivillig medskyldig i et indbrud. Yussef forsøger af al magt at forklare sin uskyld og tror han har fået rettet op på misforståelsen, men så finder han ud af, at der er noget helt galt. Livstruende galt.

En spændende thriller, hvor man lige må læse det næste kapitel med - for hvordan skal det hele dog ende godt? En rigtig god og læsevenlig historie til dem, der er på vej mod ungdomsreolerne, men ikke helt er nået dertil endnu.

Til de lidt ældre, men stadig skrevet meget læsevenligt finder vi Farligt venskab.