Bøger / skønlitteratur / roman

Det lille bageri på strandpromenaden


Beskrivelse


Polly har forladt sin kæreste og deres konkursramte firma. Nu starter hun forfra på en engelsk tidevandsø, og inden hun ser sig om, bliver hendes lille bageri populært, og hun forelsker sig til flere sider.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 13. sep. 2016

Romantisk kærlighedshistorie fra England af den slags, som der er masser af kvindelige læsere til.

Jenny Colgan (f. 1972) introduceres på dansk med en romantisk komedie, der foregår på en tidevandsø i det sydvestlige England. Polly er lige kommet hertil og har lejet en elendig lejlighed, hvor hun vil slikke sine sår et par måneder. Hun har forladt et mislykket liv på fastlandet med et konkursramt firma og et opslidende parforhold, men falder overraskende hurtigt til på øen og får nye venner, bl.a. en charmerende fisker og en reserveret biavler. Hun begynder at bage i det små og efter et par kontroverser, får hun stor succes med sit lille bageri, mens heldet på kærlighedsfronten er mere blandet.

Charmerende underholdningsroman, der med sin forudsigelige uforudsigelighed, pittoreske miljøer og søde hovedperson går rent ind hos de mange læsere, som er til romantiske forviklinger. Den stikker ikke dybt, men i nogle timer er man i godt og uforpligtende selskab.

Kan først og sidst sammenlignes med Jojo Moyes, men også med navne som fx Marian Keyes, Liane Moriarty og Kate Morton.


litteratursiden.dk

d. 14. dec. 2016

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 14. dec. 2016

Charmerende underholdningsroman, der med sin forudsigelige handling og søde hovedperson vil gå rent ind hos læsere, der holder af romantiske forviklinger. En frisk start på livet er grundelementet for...